Dansk

Sådan forløber 1:1 undervisning:

Når du melder dit barn til 1:1 privatundervisning har vi først holdt et møde, hvor jeg møder jer og barnet og læsetester ham/hende, Herfter aftaler vi omfanget af undervisning. Det mest almindelige er 1-2 lektioner pr uge. 1lektion varer 45 min.

I undervisningen arbejder jeg med dit barn i undervisningsmappen, hvor der både skal læses, staves og løses opgaver. Som supplement kan vi finde på at spille spil, arbejde med modellervoks og lytte til musik for at træne alfabetet, konsonantklynger eller de 120 mest brugte ord. Jeg tilpasser altid opgaverne til barnets alder og faglige niveau.

Vigtigt! Der vil fra gang til gang være max 60 min. hjemmearbejde.  Dit barn har brug for, at du hjælper med at løse opgaver i undervisningsmappen eller stavetræner. Derudover skal I læsetræne 15-20 minutter hver dag.

Se prisliste her

Jeg kan kun anbefale 1:1 undervisning ved Charlotte Krohn Therkelsen. Hun er en fantastisk lærer og et dejligt menneske at byde ind i sit hjem. Jeg tror vi alle har lært noget. Tak for det, Charlotte.

– Lisbeth, mor til Lasse.

Charlotte er en glad og sjov person. Hun er god til at gøre undervisningen spændende og sjov. Hun er god til at mærke hvornår jeg trænger til en pause. Jeg er blevet meget bedre til at stave mig igennem svære ord. Jeg er blevet gladere for dansk i det hele taget.

– Lasse, 13 år. 

   

  1:1 undervisning er for dig:

  • Som vil give dit barn et trygt og fokuseret læringsrum at lære at læse i. Hjemme hos jer, når det passer ind i jeres hverdag.
  • Som vil booste og medvirke til dit barns læseudvikling.

  1:1 undervisning er ikke for dig hvis:

  • Du ikke har mulighed for undervisning 45 min. én gang om ugen.
  • Du ikke kan afsætte en time til at læsetræne samt løse opgaver med dit barn 3-4 gange om ugen, udover de lektier dit barn skal lave.

  Dén ene ting dit barn skal kunne for at komme godt fra start med læsningen

  Få svaret tilsendt med det samme, og abonner samtidig kvit og frit på vores nyhedsbrev, der emmer af anvendelig viden, som gør læsning og indlæring sjov!

  Tak for interessen! Tjek din mail og bekræft din tilmelding